Пускат търга за магистрала „Струма“ през Кресненското дефиле

“Младост“ без топла вода от днес до края на месеца

Румен Порожанов: Ще се вземе втора проба от стадото в град Болярово

Пиян таксиметров шофьор блъсна девет коли в София Той отказал алкохолна проба с дрегер

И MTG изненадани от решението на КЗК

Всички заведения на Северния плаж в Слънчев бряг са заустени в канализационната система

Спортните канали на A1 ще излъчват на живо мачове от УЕФА Шампионска лига през новия сезон

Пациенти от цял свят ползват диализния център в УМБАЛ „Св. Марина“

Брюксел стартира две наказателни процедури срещу България

Българин беше арестуван в Гърция за умишлен горски палеж

Не са обсъждани никакви мерки, ако старите дизели от Германия наводнят България

Юбилейна пощенска марка отбелязва 140 години от създаването на Българската армия

Прокуратурата търси виновните за поредния гаф с проверките на Летище София

Франция криминализира употребата на смартфони в училище

Vivacom ще продава Xiaomi на атрактивни цени през сайта си В следващите 4 дни смартфоните на бранда стават още по-атрактивни

Шефът на Ryanair влиза в един бар… Как в интернет коментират политиката на авиокомпанията

О’Лиъри се изправил на бара и поръчал халба „Гинес“. Бармънът кимнал и му казал просто: „Това ще Ви струва един паунд, господин О’Лиъри“.

Донякъде изненадан, О’Лиъри отговорил: „Но това е много евтино“ и подал парите.

„Е, опитваме се да изпреварим конкуренцията. Освен това раздаваме безплатна бира всяка сряда от 6 до 8 вечерта. И имаме най-евтината бира в цяла Англия“, отговорил му барманът.

Барманът обаче продължил: „Виждам, че си нямате чаша, така че вероятно ще ви е необходима една от нашите. С това цената става 3 пануда“. О’Лиъри се намръщил, но платил, без да казва нищо. Той взел чашата си и тръгнал да си избере маса, на която да седне. „Вие искате да седнете!“ – възкликнал барманът. – „Това ще Ви струва още 2 паунда. След това продължил малко по-тихо: „Мисля, че може да сте твърде голям за този стол. Мога ли да Ви помоля да седнете в тази рамка, за да преценим габаритите ви?“.

Шефът на Ryanair се опитал да седне, но рамката била твърде малка и когато не могъл да се измъкне от нея, се оплакал на бармана: „Никой няма да се побере в тази малка рамка!“.
„Опасявам се, че ако не можете да се поберете в рамката, ще трябва да платите допълнителна такса от 4 паунда за вашето място“, отговорил барманът.

О’Лиъри изпсувал тихичко под носа си, но платил. Майкъл О’Лиъри вече бил толкова раздразнен, че се върнал на бара, ударил халбата си в тезгяха и извикал: „Това е абсурдно, искам да говоря с мениджъра“.

„Ето Ви имейл адреса му. Ако желаете, можете да се свържете с него между 9.00 и 9.01 часа всяка сутрин от понеделник до вторник на този безплатен телефон. Таксата е само 1 паунд за секунда или част от нея…“, отговорил все така спокойно барманът.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Е, чак пък толкова отрицание. Евтиното винаги излиза скъпо, напомнете ми кой го е открил.

  2. ВНИМАНИЕ ЛЪЖЛИВИ САЙТОВЕ ЩЕ ВИ вземат ПАРИТЕ Лош дъх , Торбички под очите, и т.н. са ИЗМАМНИЦИ , Няма такъв доктор – просто не съществува ! ТРУД – нямате ли срам !!!
    ВНИМАНИЕ – лъжливи реклами които този сайт продължава да толерира и публикува , спонсорирани от някой си Jadnow ! Вижте в горните реклами измислени, несъществуващи лекари и експерти :Ето най-лесният начин да разбереш дали в теб живеят паразити!
    А коментаритееее – ще умрете от смях – всички за положителни но с ИЗМИСЛЕНИ лица а няма как да се добави коментар !

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.