44 души загинаха, след като автобус падна в 200-метрова пропаст в Перу

Над 20 са последващите трусове след земетресението в Пловдивско Усетено е най-много в Пловдив, Първомай и Пазарджик, но също в София и Благоевград

Взривно устройство е хрърлено пред американското посолство в Черна гора, извършителят се е самоубил

Протести на ученици в САЩ за повече контрол над продажбата на оръжия

Земетресение от 4,8 по Рихтер край Асеновград тази нощ

Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Шефът на Ryanair влиза в един бар… Как в интернет коментират политиката на авиокомпанията

О’Лиъри се изправил на бара и поръчал халба „Гинес“. Бармънът кимнал и му казал просто: „Това ще Ви струва един паунд, господин О’Лиъри“.

Донякъде изненадан, О’Лиъри отговорил: „Но това е много евтино“ и подал парите.

„Е, опитваме се да изпреварим конкуренцията. Освен това раздаваме безплатна бира всяка сряда от 6 до 8 вечерта. И имаме най-евтината бира в цяла Англия“, отговорил му барманът.

Барманът обаче продължил: „Виждам, че си нямате чаша, така че вероятно ще ви е необходима една от нашите. С това цената става 3 пануда“. О’Лиъри се намръщил, но платил, без да казва нищо. Той взел чашата си и тръгнал да си избере маса, на която да седне. „Вие искате да седнете!“ – възкликнал барманът. – „Това ще Ви струва още 2 паунда. След това продължил малко по-тихо: „Мисля, че може да сте твърде голям за този стол. Мога ли да Ви помоля да седнете в тази рамка, за да преценим габаритите ви?“.

Шефът на Ryanair се опитал да седне, но рамката била твърде малка и когато не могъл да се измъкне от нея, се оплакал на бармана: „Никой няма да се побере в тази малка рамка!“.
„Опасявам се, че ако не можете да се поберете в рамката, ще трябва да платите допълнителна такса от 4 паунда за вашето място“, отговорил барманът.

О’Лиъри изпсувал тихичко под носа си, но платил. Майкъл О’Лиъри вече бил толкова раздразнен, че се върнал на бара, ударил халбата си в тезгяха и извикал: „Това е абсурдно, искам да говоря с мениджъра“.

„Ето Ви имейл адреса му. Ако желаете, можете да се свържете с него между 9.00 и 9.01 часа всяка сутрин от понеделник до вторник на този безплатен телефон. Таксата е само 1 паунд за секунда или част от нея…“, отговорил все така спокойно барманът.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Е, чак пък толкова отрицание. Евтиното винаги излиза скъпо, напомнете ми кой го е открил.

  2. ВНИМАНИЕ ЛЪЖЛИВИ САЙТОВЕ ЩЕ ВИ вземат ПАРИТЕ Лош дъх , Торбички под очите, и т.н. са ИЗМАМНИЦИ , Няма такъв доктор – просто не съществува ! ТРУД – нямате ли срам !!!
    ВНИМАНИЕ – лъжливи реклами които този сайт продължава да толерира и публикува , спонсорирани от някой си Jadnow ! Вижте в горните реклами измислени, несъществуващи лекари и експерти :Ето най-лесният начин да разбереш дали в теб живеят паразити!
    А коментаритееее – ще умрете от смях – всички за положителни но с ИЗМИСЛЕНИ лица а няма как да се добави коментар !

Отговорете