Шеф на "Берое": Твърдо против сме похабяването на треньори

Изпълнителният директор на "Берое" Илко Русев разкри пред "Труд", че клубът е твърдо против практиката с честата смяна на треньори. Шефът на "зелено-белите" бе потърсен за коментар, след като феновете на тима поискаха оставката на наставника Александър Димитров след загубата от "Ботев" (Пловдив) с 3:4 в Стара Загора.

"Изпреварвате събитията - обясни Русев.- Все още не сме разговаряли с треньорския щаб. Това ще се случи след час (б.а - разговорът се провежда в 12:15). Ръководството е твърдо против похабяването на треньори и смяната им на всеки 2-3 месеца. Искаме да видим какво е тяхното мислене сега. И преди е имало подобни моменти в клуба по времето на Илиан Илиев и Петър Хубчев, но те имаха кредит на доверие. Сега е по-различно. Може би и ние вдигнахме летвата през последните години и сега очакванията са по-големи".

На въпрос дали случилото се след двубоя напомня на инцидента в "Ботев" (Пд) с Николай Митов, той обясни: "Следя какво се случва и в другите отбори, както и това в "Ботев". Честно казано подобни неща не водят в повечето случаи до нещо добро. А и това снощи бе мнението на една част от феновете, но има и много други, тяхното мислене може да е различно".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ