Шоколадови изкушения в „Тъмна дарба“

Младата Аманда Стенбърг с главна роля в тийн трилър

Манди Мур допълва красивата картинка

Премиерният научно-фантастичен тийн трилър не предлага много блага откъм сценарий, но разполага с превъзходни тела и лица в главните роли. На централно място в актьорския състав е младото шоколадово изкушение Аманда Стенбърг – актриса и певица със секси афро излъчване и масивен потенциал. Великолепната Манди Мур допълва красивата картинка.

Иначе Филмът е екранизация по бестселъра на Александра Бракен, който е първа книга от нейната трилогия - “Тъмна дарба”, “Неизчезваща” и “По залез”.

Когато Руби, изиграна от Аманда Стенбърг, се събужда на десетия си рожден ден, нещо в нея е различно. Нещо толкова притеснително, че да накара родителите й да я заключат в гаража и да повикат полицията.

Нещо, което я изпраща в Търмънд - “брутален правителствен “рехабилитационен лагер”. Руби не се превръща в жертва на мистериозното заболяване, което погубва повечето деца в Америка, но тя и останалите като нея оцеляват, като се сдобиват с нещо още по-страховито – умения, които не могат да контролират.

Вече на шестнайсет, Руби е една от опасните. Когато разбира това, тя избягва от Търмънд, което за малко не й коства живота. Сега тя е бегълка, решена да намери единственото безопасно място за деца като нея – Източна река. Тя се присъединява към група деца, избягали от подобен лагер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино