Шоу преди шоуто: Камата дава автографи и съвети

Часове преди да излезе с митичния №8 на националния стадион „Васил Левски“ за благотворителния мач на Димитър Бербатов, легендата на българския футбол Христо Стоичков ще зарадва стотици млади таланти.

Героят от САЩ 94 и носител на „Златната топка“ ще представи в София своята книга „Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8“. Събитието ще се проведе в сряда от 12.00 ч. пред НДК – между Билетния център и Моста на влюбените.

"Голяма част от тези правила използвах по време на богатата ми кариера като играч. Те ми помогнаха да спечеля толкова много победи, титли и призове, включително "Златната топка". Тези малки хитринки бяха част от "моите тайни" сред арсенала от оръжия, с които успявах и стигах до победата. Те ми даваха предимство или накланяха везните към мен, когато нещата са били "на кантар". Други преоткрих като треньор, после и като тв анализатор, тъй като футболът е много бързо развиваща се игра, която изисква постоянно усъвършенстване и съобразяване с най-новите тенденции", казва във въведението Стоичков за своите 88 правила.

Коментари

Задължително поле