Шофьор без книжка катастрофира, бягайки от полицията

Øîôüîð áåç êíèæêà êàòàñòðîôèðà ïðåä î÷èòå íà ïîëèöàè

Неправоспособен шуменец катастрофира, след като не спря на сигнала на проверяващ полицейски екип. Инцидентът станал към 02,30 часа в четвъртък на ул. "Владайско въстание" до кръговото кръстовище с ул."Петра".

Полицаите работили на установъчен пункт, когато забелязали, че с висока скорост идва автомобил "Хюндай". Подали сигнал за спиране със „стоп-палка”, но водачът не се подчинил. При движение с несъобразена скорост с релефа на пътя, при спускане на прав участък загубил контрол, излязъл вляво от пътя и се преобърнал. На място са изпратени екипи на пожарната и центъра за спешна медицинска помощ.

Те разрязали и разпънали купето на автомобила, за да извадят водача. Транспортиран е в шуменската болница, където е установено, че е с две фрактури на лява ръка, травми на гръдния кош и фрактура на челюстта.

Настанен е за лечение, без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за химичен анализ. Екшънгероят е 26-годишният Ангел А. от Шумен. Изяснено е, че е неправоспособен водач, а през септември т.г. е установяван отново да шофира. Тогава му е съставен акт от служители на РУ-Нови пазар.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България