Шофьор би жена заради засичане, нарита колата й

Снимка: Архив

Автомобилът му бил с изтекли номера, "Гражданската отговорност" - фалшива

Пътен екшън в Шумен завърши с арест за 29-годишен шофьор, който нападна и би 60-годишна водачка, защото уж му засякла на пътя. Инцидентът се разиграл към 11,37 часа в четвъртък по бул."Симеон Велики" в посока кв."Тракия", съобщиха от полицията.

Жената шофирала "Ситроен", а зад нея се движел "Опел Астра" с холандска регистрация. Изведнъж в района на хипермаркет жената била застигнала от опела, който се завъртял пред нея и препречил пътя й сякаш е полицейски автомобил. Мъжът слязъл от автомобила и започнал да бие шофьорката. Нанесъл й няколко удара в областта на лицето. Тя успяла да продължи, но той я настигнал след стотина метра близо до бензиностанция и отново я атакувал, като ритал колата й.

По това време за негов лош късмет патрулен автомобил бил в района и светкавично установили самоличността на хулигана. Това е Иван Г. от село Никола Козлево. Пред полицаите се оправдал, че жената го засякла на пътя. По време на проверката станало ясно, че автомобилът му е с изтекли регистрационни номера и ползва фалшива застраховка Гражданска отговорност.

Случаят е докладван на прокурор от районната прокуратура в Шумен. За хулиганство на пътя е започнато бързо производство. Преди време Иван бил съден за кражба на наденици.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България