Шофьор влезе в насрещното и загина, две жени са ранени

75-годишен шофьор почина в реанимацията на областната болница в Сливен след тежко произшествие на 12 ноември - съобщиха от лечебното заведение.

Сигнал за катастрофата е получен в полицията в 7,10 ч. Водачът, родом от Добрич, е пътувал с "Шкода" с още две жени. На главния път от "Петолъчката" към Котел, на 2 км от най-близкото с.Мокрен, леката кола е навлязла в насрещната лента в зоната на десен завой. Последвал е удар в товарен камион "Форд". При сблъсъка са пострадали пътуващите в лекия автомобил.

Те са откарани в областната болница в Сливен. Два часа по-късно шофьорът е починал в реанимацията от тежката съчетана травма, несъвместима с живота. Едната му спътничка, на 40 г., е приета в неврохирургията с открита рана на главата. Другата, на 38 г., е била с контузии по тялото, оказана й е медицинска помощ, е се е наложила хоспитализация. По случая се води досъдебно производство.

През почивните дни в областната болница са приети още две пострадали пациентки - жена на 28 г. е в неврохирургията с комоцио, жена на 47 г. е в ортопедия със счупена ръка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право