Селски кмет загина загина в тежка катастрофа край Шумен

Шофьор на 32 г. загина при тежък пътен инцидент на пътя Шумен-Велики Преслав, друг е с опасност за живота. Произшествието станало в местността „Белия баир“ малко след кв."Дивдядово" към 23 часа вечерта в петък, съобщават от полицията. На място веднага са изпратени екипи на КАТ, пожарна и спешна помощ.

Изяснено е, че Фолксваген „Пасат“ с шуменска регистрация се движил в посока към Велики Преслав, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в идващия насрещно лек автомобил Опел „Корса“ с варненска регистрация.

След удара водачът на опела К.И./32г./ от село Кочово е загинал на място. В шуменската болница е откаран водачът на фолксвагена 18-годишният Т.Б. от село Хан Крум. Настанен е в интензивно отделене с мозъчен кръвоизлив и опасност за живота.

Изясняват се причините за фаталната катастрофа.

Загиналият при адската катастрофа край Шумен е кметът на село Кочово Кенан Ибрямов, научи "Труд". Той е пътувал сам в автомобила към Шумен във фаталния петък вечерта. Отивал да посрещне родителите си, които пристигали от Варна, разказаха запознати.

Ибрямов живеел със съпругата и двете си малки деца в село Кочово. Съселяните му са потресени от случилото се. Ще бъде погребан в събота. При адския сблъсък смъртта е била мигновена, настъпила веднага от множество травми.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право