Шофьор и моторист пострадаха при катастрофи в Търновско

Единият е с пет счупени ребра

37-годишен мъж от Горна Оряховица пострада при катастрофа. Произшествието е станало в понеделник около 18,30 ч. на пътя между селата Шереметя и Арбанаси. По първоначална информация са се ударили два леки автомобила, при което водачът на единия – 37-годишен мъж, е с фрактура на 5 ребра, а пътник от същия автомобил на 22 години е с охлузни рани по тялото.

Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Причините за произшествието са в процес на изясняване. Започнато е досъдебно производство.

51-годишен мотоциклетист е пострадал при катастрофа в Г. Оряховица. Произшествието е станало в понеделник около 17,00 ч. по първоначална информация са се сблъскали лек автомобил "Опела Астра", управляван от 33-годишен мъж от Троян, и мотоциклет "Кавазаки", управляван от 51-годишен мъж от Попово.

В резултат на това е пострадал мотоциклетистът, който е настанен за лечение във великотърновската болница с фрактура на прешлен. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Коментари

Задължително поле