Шофьор се блъсна в мантинела и загина

Мъж на 42 г. от град Нови пазар загина при пътен инцидент в събота сутринта, съобщават от полицията в Шумен. В 07:57 часа е получен сигнал за произшествие по пътя Шумен-Варна, близо до разклона за град Каспичан.

Шофьор зад волана на „Мазда“ с шуменска регистрация, който пътувал в посока към Шумен, загубил контрол над автомобила след десен завой. Ударил се фатално в крайпътна мантинела и загинал на място. В автомобила заедно с шофьора Л.С. са пътували още двама мъже- И.В. на 26 г. и Д.Г. на 27 г.

Откарани са с линейка в шуменската болница, където е установено, че И.В. е с охлузни рани и откъснати части от челюстта, а Д.Г. е с фрактура на ляв лакет. Няма опасност за живота им към момента.

Водачът на маздата и собственик на автомобила е правоспособен, уточняват от полицията. Наложило се спасителите дълго да режат ламарините на смачканото возило, за да го измъкнат.

Най-вероятната причина за фаталния инцидент е несъобразена скорост, на 160 км. се бил заковал километражът на катастрофиралия автомобил. При удара мантинелата минала през ламарините.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право