Шофьор се оказа в болница след разпра с колега на пътя

Досъдебно производство за хулиганство е започнато вчера в РУ П. Тръмбеш, след получен сигнал за спречкване на пътя. Вчера около 15,00 ч. в управлението съдействие е потърсил 31-годишен мъж от с. Климентово.

Той обяснил, че между него и водач на друг автомобил е възникнала разпра, която е прераснала в сбиване, при което тъжителят е бил ударен с твърд предмет по главата. На мястото незабавно са били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. В хода на проведените действия по разследването е изяснено, че случката се е разиграла на пътя между с. Раданово и отбивката за с. Полски Сеновец.

Тъжителят управлявал лек автомобил „Алфа Ромео“ и пътувал в посока Русе. Изпреварен бил от лек автомобил „Фолксваген Пасат“, с немски регистрационни табели. Последвали неколкократни изпреварвания и от страна на двамата водачи В района на с. Раданово „Фолкваген”-а направил последно изпреварване и спрял. Водачът на другия автомобил също спрял и двамата излезли от автомобилите. Между тях е възникнала разпра, при която водачът на „Фолксваген”-а ударил колегата си с твърд предмет в областта на главата.

Той е бил откаран за преглед във великотърновската болница и след това е бил освободен за домашно лечение. Установена е самоличността на другият водач – 36-годишен от Г. Оряховица. По случая е започнато досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право