Вижте как се срещнаха лидерите на Северна и Южна Корея (ВИДЕО)

Георги Петков: Дразни ме, че всички говорят за мача от 2013 година

Югът посреща с оркестър Ким Чен Ун (инфографика) 3000 журналисти отразяват историческата среща

На 27 април 2018 да почерпят

Украйна гарантира обучението на български език на сънародниците ни

Доналд Тръмп ще посети Великобритания на 13 юли

Обсебени ли са три цигулки и виолончело за 30 млн. долара? “Страдивариус” ,“Гуарнери”, „Джофредо Каппа” и “Гофрилер”, купени по времето на Людмила Живкова, над 30 г. са в едни и същи музиканти

Депутатите предложиха Музикалната къща на БНР да работи като самостоятелен културен институт Така за всеки продаден билет новата структура ще получава субсидия от Министерството на културата

Кметицата Иванчева към съучастниците си: Няма документ, докато не плати (обзор) Поставили сме предприемача на колене, допълва началничката на район „Младост”

“Отровени” жители на Дума разказаха в централата на ОЗХО за фалшивата химическа атака

Студио Х на „Армията“ Малцина от сегашния отбор ще запазят местата си, важно е кой ще ги запълни

828 нови медицински изделия влизат в болничната помощ 105 пациенти са минали през 4 лечебници за аортни клапи

Сенатът на САЩ одобри Майк Помпео за нов държавен секретар

По работа сме на второ място в ЕС Трудим се по 40,8 часа, а холандците по 30,3 часа

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 27 април 2018

Шумен финансира проекти срещу агресията в интернет

Община Шумен ще финансира изпълнението на проекти на тема “Интернет – предизвикателството на съвременния свят”. Кметството ще подкрепи инициативи, свързани с агресията в мрежата и безопасното използване на интернет. Със свои проекти могат да кандидатстват организации, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел, които извършват дейност на територията на общината, читалища, училища, детски градини, както и техните настоятелства. Срокът е до 12 юни.

Продължителността на всеки проект е до 6 месеца. Минималната стойност на допустими разходи по всеки проект е 1500 лв., като до 85% ще се осигуряват от общината, а останалите средства от кандидата. Според правилника за изпълнение на Стратегията на общината за превенция и ограничаване на агресивното поведение сред децата и учениците, всяка организация ще може да кандидатства с не повече от един проект за календарна година.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.