"Ювентус" с Игуаин на "Уембли"

Гонсало Игуаин, голмайстор на "Ювентус", излиза титуляр срещу "Тотнъм" в осминафиналната среща реванш в Шампионската лига. Двата тима ще решат крайния победител от сблъсъка на митичния стадион "Уембли" след 2:2 в първия двубой. Тогава Игуаин бе на терена и вкара двата гола за "Старата госпожа". Пет дни по-късно аржентинецът се контузи в мач срещу "Торино" (1:0). Голаджията бе ударен в глезена и пропусна три двубоя за "Ювентус".

"Гонсало започна тренировки", написа на своята първа страница италианският спортен всекидневник "Кориере дело спорт".

Под въпрос обаче е Марио Манджукич, който тренира отделно от основната група и ще се решава в последния момент дали ще може да играе. Дори хърватският нападател да играе, в "Тотнъм" уплаха няма.

"Никакъв страх, все пак играем у дома - каза Хюн Мин Сон от тима на "шпорите". - Трябва да покажем нашата игра и да атакуваме с увереност. Гладни сме за успех, защото все още не сме си свършили работата. Имаме отличен шанс да постигнем нещо значимо."

Сон се разписа на два пъти при успеха с 2:0 над "Хъдърсфийлд" в събота, като така помогна на "Тотнъм" да увеличи на 17 мача серията си без поражение във всички турнири.

"Сами виждате как играем - добави играчът от Южна Корея. - "Тотнъм" заслужава място поне на четвъртфинал в Шампионската лига, а защо не и нещо повече. Достатъчно добри сме."

Снимка: Фейсбук

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят