Юлиан Вергов на кино премиера с Цветана Манева

Екипът на лентата на официалната премиера.

„Уроци по немски“ тръгва на екран този петък

Филм на режисьора Павел Г. Веснаков

Дебютният пълнометражен игрален филм на режисьора Павел Г. Веснаков, "Уроци по немски" тръгва по кината този петък, 23 февруари.  Лентата беше представена пред отбрани гости на специална гала премиера в София, която събра куп популярни имена.

Освен екипът и актьорите от филма, сред гостите които уважиха премиерата бяха продуцентите Евтим Милошев и Борислав Чучков, певицата Белослава, режисьорите Виктор Божинов, Димитър Коцев - Шошо, Зорница София и Станислав Тодоров - Роги, доктор Ненков, фотографите Богданов и Мисирков, водещият Къци Вапцаров, бившият кмет на София Йорданка Фандъкова и др. Юлиан Вергов мина по червения килим с Цветана Манева, дъщеря си Алена и Явор Милушев.

Юлиан Вергов с Цветана Манева, дъщеря си Алена и Явор Милушев.

"За мен това е много специален момент и искам да благодаря на всички хора от екипа, че помогнаха да направя своя пълнометражен дебют. Процесът е изключително дълъг, но съм щастлив, че вече можем да споделим филма с публиката", сподели режисьорът Павел Г. Веснаков.

Юлиан Вергов влиза в главната роля в "Уроци по немски". Той играе Никола, който работи и живее в България, но решава да замине за Германия, където да започне на чисто и да се отърве от неприятното минало. Преди пътуването той преосмисля живота си, в опит да обърне тази страница и да започне всичко отначало. Филмът ни запознава с един антигерой - характерът на Никола е изтъкан от противоречия: любов и насилие, желание да остане с любимите си хора и нужда да замине.
Освен Вергов, зрителите ще видят и други любими актьори като Васил Банов, Елена Телбис, Стефка Янорова, Герасим Георгиев - Геро, Станка Калчева и Меглена Караламбова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино