„Юнайтед“ прегази най-яловия отбор

„Манчестър Юнайтед“ не срещна проблеми при домакинството си на „Кристъл Палас“ и ги прегази с лекота за 4:0. Гостите са най-яловият отбор във Висшата лига. Играчите на Рой Ходжсън не могат да вкарат гол вече в седми мач или 630 минути. За сметка на това са допуснали 17 попадения.

„Червените дяволи“ поведоха още в 3-ата минута чрез Хуан Мата. Испанецът се разписа в своя мач номер 200 във Висшата лига. Две попадения вкара халфът Маруан Фелайни, а едно добави и головата машина Ромелу Лукаку. С голяма заслуга за успеха бе Маркъс Рашфорд. Талантът на „Юнайтед“ се представя изключително силно. В последните 10 мача има 5 гола и 4 асистенции за "червените дяволи". Срещу „Палас“ подаде за попаденията на Мата и за второто на Фелайни.

Победата е шеста за „Юнайтед“.

Успех със същия резултат 4:0 записа и „Тотнъм“. „Шпорите“ победига далеч от дома „Хъдърсфийлд“. Бен Дейвис, Муса Сисоко и Хари Кейн на два пъти вкараха за успеха над новака в шампионата. Нападателят дори изравни Кристиано Роналдо по голове във Висшата лига. Кейн вече има на сметката си общо 84 в първенството, като това стори в общо 120 мача. Толкова пъти се е разписвал и Роналдо, но в 196 срещи за „Юнайтед“.

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят