Юън Макгрегър играе Кристофър Робин

Филмът залага на качествени специални ефекти (интерактивна инфографика)

Премиерното семейно развлечение “Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух” (”Christopher Robin”) на Disney има амбицията да възроди за големия екран едни от най-любимите образи на децата от цял свят – Мечо Пух, Прасчо, Йори, Тигър и останалите от компанията герои, създадени от писателя А. А. Милн и художника Ъ. Х. Шепърд.

Игралният филм ще разкаже съвсем нова история за познатите персонажи, дело на режисьора Марк Форстър и сценаристите Алекс Рос Пери и Алисън Шрьодер, пише operationkino.net. В центъра на сюжета е Кристофър Робин, изигран от Юън Макгрегър. Той вече е пораснал и отдавна е забравил за съществуването на верните си другари.

В “Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух” Кристофър Робин е мъж със семейство и дете.

Преследван от душевните травми от участието му във Втората световна война, той за пореден път е изправен пред избор – да прекара уикенда в компанията на съпругата си (Хейли Атуел) и малката си дъщеря (Бронте Кармайкъл) или да се съобрази с работните задължения, натресени от работодателя му (Марк Гатис).

В този пореден тежък момент, Кристофър намира помощ от неочаквано завърналите се в живота му стари приятели от Голямата гора…

Симпатягите са озвучени от Джим Къмингс (Мечо Пух и Тигър), Брад Гарет (Ийори), Ник Мохамед (Прасчо), Тоби Джоунс (Бухал), Софи Оконедо (Кенга) и Питър Капалди (Зайо).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино