Адел печели над 500 000 паунда на вечер

По непотвърдени данни в момента богатството на Адел се изчислява на 85 млн. паунда.

Британската музикална сензация е най-високоплатената изпълнителка на живо за всички времена

Певицата изкарва милиони, дори когато не работи

Британската музикална сензация Адел е изкарвала по половин милион паунда за всеки от концертите си през първите няколко месеца от турнето си. Това я прави най-високоплатената изпълнителка на живо за всичко времена.

По данни на финансовата компания на певицата за периода  октомври 2015 г. - април 2016 г. тя е спечелила 11,5 млн. паунда само от концертите си. Освен това Адел прибавя ежемесечно доста големи суми в банковата си сметка от продажби на албуми и сингли. Близки на звездата издават пред световните медии, че грандиозните печалби се базират само на първите няколко месеца от първото й световно турне, което е изключително впечатляващо. И до този момент музикалната сензация не спира да разпродава всички билети за останалите дати от турнето и да пълни арените по целия свят, което ще увеличи приходите й допълнително до края на годината. През 2017 г. певицата ще изнесе още 15 концерта: в Австралия, Нова Зеландия и Великобритания.

Дори когато тя не прави концерти или не издава нова музика, пак успява да печели доста сериозни суми. През 2014 г., когато Адел не работеше и се грижеше за децата си, тя е увеличила банковата си сметка със 17 млн. паунда.

По непотвърдени данни в момента богатството на Адел се изчислява на 85 млн. паунда.

Освен с големите си финансови придобивки британската изпълнителка може да се похвали и с над 15 награди „Грами“. Преди няколко дни по време на 59-ата церемония по връчването на статуетките Адел за втори път стана победителка в трите най-важни категории: „Албум на годината“, „Песен на годината“ и „Запис на годината“ за "25" и Hello.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица