Адриана Лима като Клеопатра, а Лейди Гага в ролята на камериерка

На 5-та годишна церемония на модните награди в Лос Анджелис, се появиха доста звездни личности, но тоалетите на Лейди Гага и Адриана Лима привлякоха цялото внимание - единият, защото бе изключително сексапилен, а другият - абсолютен моден гаф.

Адриана Лима, която миналата година прекрати модната си кариера и се отдаде на активен спорт и заснемане на рекламни фото сесии, избра зелена кадифена рокля с дълбоко деколте и цепка на бедрото. Силният грим на очите и по-точно удължената очна линия, модните критици асоциираха с образа на Клеопатра, като с това Адриана показа, че и след залеза на кариерата й, може да изглежда невероятно.

Друг бе случаят с тоалета на Лейди Гага, която много от критиците оприличиха на камериерка или сервитьорка. Изпълнителката на "Shallow" заложи на кожен тоалет в две части - дълга пола с широка кройка и стегнато бюстие, в черно-бяло с панделки и драперии в края на полата и по ръкавите.

Певицата избра модната марка "Rodarte", а облеклото й възлиза на близо 11 000 долара, без сърцевидните обеци, които струват още 500 долара.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл