Адриана Лима напуска Victoria's Secret (ВИДЕО)

Бразилката Адриана Лима се появи на модния подиум със сълзи на очите на ежегодното ревю на световния бранд за бельо Victoria's Secret, след като обяви напускането си от марката, пише Harper's Bazaar.

Моделката се сбогува с крилата си със сълзи в очите и с ръце на сърцето, докато изправената на крака публика я аплодираше бурно на последното й дефиле. Красавицата сподели в Инстаграм профила си видео от най-добрите й моменти като "ангел".

"Скъпа Виктория, благодаря, че ми показа света и сподели тайните си с мен! Вие не просто ми дадохте крила, но ме научихте как да летя!", написа бразилката под видеото.

Зад сцената моделката е споделила пред медиите, че в бъдещите си планове след напускането на ангелите, ще постави жените на преден план в благотворителните й начинания.

"Смятам да участвам в различни проекти за подкрепяне на жените по целия свят", сподели пред People тя. "От сега нататък с това ще се занимавам, но се радвам, че съм част от тазгодишното ревю. Всички много ще харесате представлението днес, за мен определено е много специално тази година", допълни Лима.

Първото модно ревю на Адриана Лима е през 1999 година и от следващата година се присъединява към семейството на "Ангелите на Vicoria's Secret".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица