Акция в помощ на 4-годишно момиче организират в Монтана

В дните преди световния празник на жената – 8-ми март, за трета поредна година коктейл-бар The HUB в Монтана в партньорство с Общинския Детски съвет ще проведе своя традиционен базар. Целта на събитието е благотворителна - да се съберат средства в помощ на малката Антония Антонова. Едва 4-годишна, тя е диагностицирана с ранна детска епилептична енцефалопатия.

Тони се нуждае от специален терапевтичен стол, който ще бъде изключително полезен за цялостното състояние на детето, тъй като ще й помага да играе, докато едновременно с това се рехабилитира. Сумата от 2110 лв. е непосилна за семейството на момиченцето. Всеки, който иска да бъде съпричастен на благотворителната кауза, може да посети на 6 март от 10:00 до 20:00ч. коктейл-бар The HUB в Монтана и да закупи от изложените на базара картини, керамика, бижута, кукли и чипровски тъкани.

Авторите на ръчно изработените стоки и сувенири ще дарят процент от реализираните продажби на малката Антония. За каузата е подготвена и урна, в която ще се събират дарения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България