Акция "наркотици" арестува четирима в Шумен

Шуменски полицаи откриха "чай" за пушене, марихуана и амфетамин в петима души при старта на учебната година, четирима се озоваха в ареста. Операция "наркотици" е била проведена приоритетно в районите на училища и детски градини, както и в райони, където се събират млади хора.

Претърсен е бил домът на 18-годишният Д.Б. на ул."Китка" в Шумен и полицаите попаднали на 7 грама „чай за пушене“. Момчето е арестувано и срещу него е образувано досъдебно производство. Във вразка с младежа е бил обискиран и домът на 24-годишната Ц.С. от Шумен и в апартамента й на ул.“Ген. Драгомиров“ е намерен плик с около 1,5 г. зеленикава суха тревна маса. Жената не е арестувана, дала е обяснения на място.

Късно вечерта в първия учебен ден в градинката до Община Шумен е бил проверен Й.Г./23г./ и в него е открито найлоново пликче с около 1 гр. марихуана. Той също е арестуван за едно денонощие. Към полунощ близо до ВиК-Шумен в Д.Ш./19г./ от Добрич е открито хапче – амфетамин, а в шуменеца Р.Н./23г./ е намерено жълто-бяло на цвят топче, за което се предполага, че е амфетамин. Двамата са задържани. Всички ще отговарят за притежание на дрога.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право