Александър Сръндев взе своя чек като спортен талант на "Еврофутбол"

Александър Сръндев получи чек на стойност 4800 лева като Спортен талант на публиката за 2019 година лично от управителя на българския букмейкър г-жа Руди Вачкова. 21-годишният столичанин, се състезава основно в триатлона, но участва и в състезания по плуване и лека атлетика. „Радваме се, че още един млад състезател бе избран чрез допитването за Спортен талант. Пожелаваме му много здраве и да ни зарадва с много успехи“, заяви г-жа Вачкова. Благодарение на сумата, отпусната му по програма „Спортни таланти“, Алекс ще си закупи състезателно колело.

Изпълнителният директор на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ г-жа Илияна Николова пожела Александър да стане следващият „комуникационен вълшебник“. Повод за това е, че Алекс спечели допитването до публиката за трети пореден път.

Анкетата се проведе от 03-ти до 19-и май на страницата talanti.eurofootball.bg. 21-годишният столичанин активизира 609 свои приятели, съмишленици и съотборници, което му осигури и първото място. Втори е лекоатлетът Васил Власов с 459 гласа, а на трето място се нареди 15-годишната Ева Петкова.

Припомняме, че на 27 март „Еврофутбол“ обяви 31 Спортни таланти за 2019 година. С избирането на Александър Сръндев тяхната бройка достига числото 32.

 

„Еврофутбол“ желае на всички много успехи и лични постижения!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт