Алек Сандър: Боли ме, че се скарахме с Гери-Никол

Не продавам тялото си, опровергава зложелателите певецът

Александър Николов, по-известен като Алек Сандър, е музикален продуцент, композитор и певец. Роден е в София през 1987 г., израства в Германия, в Олденбург, където баща му и досега е оперен певец, а от 2009 г. живее в Ню Йорк. Създаването на независимия музикален лейбъл „Сплендид Саундс Рекордс“ е повратен момент в творчеството му, защото тогава започва неговата солова кариера като изпълнител под псевдонима Alek Sandar.

Първата песен на композитора и певец на български език е вече факт. "Хей мами" е модерна колаборация, танцувално-клубна трап песен с най-новите ефекти, прилагани в звукозаписа и аранжирането на музика.

- Алекс, стартира първата ти песен на български език "Хей мами" с участието на рапъра от Варна Атанас Колев, познат ни от „Х фактор“. Как се роди парчето?

- Идеята за музиката се роди още миналото лято, когато си играехме в студиото с моя приятел, продуцента Nic Toms. С него сме продавали няколко песни на изпълнители през миналите години, правили сме и попфолк парчета, някои от които са ставали големи хитове. Когато обаче чух бийта на „Хей мами“, реших да не я правя чалга, а да си остане за мен. Песента има елементи от стиловете денсхол, регетон, поп, латино, хип хоп, попфолк и трап (или “трап фолк”). През зимата моят мениджър прати песента на Атанас Колев и той много я хареса, особено мелодичния припев. Той се включи със собствен текст, добави и свои идеи в аранжимента.

- Със свои вокали в "Хей мами" се включва и Гери-Никол, но в последния момент се оттегля от проекта. Защо?

- Да, Гери-Никол имаше записано канто върху бийта на „Хей мами“ и звучеше супер. Пусках я на едни продуценти в Ню Йорк и те много харесаха нейния глас, без да знаят коя е. Казаха, че звучи като екзотичен робот. И майка й подкрепяше идеята за такъв различен проект с няколко изпълнители от различни бекграунди, в стила на проектите на идолката на Гери - Cardi B. Записахме песента с нея и дори пуснахме демото на диджеи, за да я тестваме в клубна обстановка. Но през май стана голямо недоразумение. Наско и аз заснехме нашите части от клипа на една уникална локация, която моят екип намери: напукана кариера, която прилича на пустиня. Режисьорът на клипа Шошо беше пратил сценария на Гери-Никол с концепцията за нейното участие. Но стана така, че дни след като ние снимахме с Наско на тази локация, Гери снима клип към нейната песен “Над закона” точно там, въпреки че има още 10 други кариери в радиус на 2 километра и още над 30 кариери в цяла България. Екипът ми помисли, че това е нарочно, и когато видяха една от своите идеи в клипа на Гери, я обвиниха в кражба, стана скандал и се скарахме.

- Гери-Никол обаче ти е гостувала в Ню Йорк, значи между вас има близки отношения?

- Да, миналата година Гери ми беше на гости в Ню Йорк по време на седмицата на модата и си прекарахме супер. Бяхме съквартиранти в моя апартамент в Сохо и всяка нощ обикаляхме по мероприятия, дефилета и партита. Запознах Гери с много артисти и интересни личности от елита там. Видяхме и нейните идоли Риана, Ники Минаж и рапъра Future. По телевизията Гери каза, че това е била най-хубавата седмица в живота й. По време на този си престой тя записа и нейните вокали за „Хей мами“. В момента много ме боли, че се скарахме. Аз не мисля, че тя умишлено е крала идеите на екипа ми, но очаквах поне едно извинение или няколко мили думи за това странно съвпадние от нейна страна, все пак бяхме добри приятели. Обаче стана обратното - броени минути след премиерата на клипа вместо да ме поздрави, Гери ме обиди и обвини в кражба на нейни фрази в моето изпяване. Това е абсурдно, защото това, което тя беше записала, бе по текст на рапърите Алекс и Джем и тя буквално четеше текста от лист по време на записите. Въпреки всичко, продължавам да уважавам Гери-Никол като изпълнител, но от приятел очаквам по-зряло и по-хармонично поведение.

- Прическите ти винаги са били причудливи. Защо се подстрига?

- Реших, че с този мой дебют на български е време и за нова визия. „Хей мами“ е първата ми песен на български и е ново начало за мен. Досега делях работата си в чужбина от тази тук. Сега вече светът в музикакален план е един за мен. Освен това не се харесвах вече - и като визия, и емоционално. Преживях тежка раздяла с моята половинка миналата година, после пак се събрахме. Мисля, че новата ми визия е по-близо до това как се чувствам вътрешно.

 

Д-р Анелия Здравкова: Мъжете стават все по-женствени

Хит са процедури за подмладяване на интимните зони, забелязва дерматоложката

Д-р Анелия Здравкова е завършила Медицинския университет в София. Има специалност по „Кожни и венерически болести“. Интересува се от по-малко инвазивните методи за подмладяване, тези, с които може да се избегне или отложи във времето хирургичната намеса. Има сертификати от практически курсове в страната и чужбина за приложение на дермални филъри, ботулинов токсин, лазерни системи, мезотерапия, химични пилинги, плазмотерапия и др. От няколко години посещава световните конгреси по естетична медицина, които по традиция се провеждат в Монте Карло под патронажа на принца на Монако Алберт II. Разговаряме за най-новите тенденции в разкрасяването и подмладяването, обсъждани на тазгодишния, 16-и конгрес.

- Д-р Здравкова, вярно ли е, че напоследък мъжете превземат кабинетите по естетична медицина?

- Успешните мъже излъчват особен чар и превъзходство. Успехът винаги се е определял и все повече зависи от привлекателната и добре поддържана визия. Дълго време в естетичната медицина като че ли се смяташе, че мъжете са имунизирани срещу белезите на времето и не се интересуват от методите, с които да противодействат на стареенето. А и повечето продукти и терапии за запазване на младостта бяха насочени само към женската аудитория. Да, но ето че се появява така наречената бръчка на лъва, разположена между очите, която придава по-сърдит израз на лицето. Клепачите стават „паднали” и видът - уморен. Появяват се бръчките на огорчението около устните, двойната брадичка, „пачият крак”. Мъжкото лице губи обема си. Всички тези следи на времето придават нежелано и уморено изражение. Допреди време мъжете, които като цяло стояха на разстояние от естетичната медицина, днес все повече посещават естетичните кабинети и се подлагат на бързо действащи подмладяващи процедури. Във Франция те представляват около 14% от клиентите на пазара. Най-общо, мъжете желаят корекции от вида на ринопластика, корекция на брадичката, но често и процедури за окосмената част на главата.

- Наистина ли някои от мъжете търсят не само подмладяване, а и по-женствена визия?

- По време на конгреса в Монако беше проведена и специална дискусия как може мъжкото лице да изглежда по-женствено и как едно женско лице може да се маскулинизира, т.е да придобие по-мъжки черти. Това може да бъде постигнато чрез различни инжекционни техники в различни зони на поставяне на ботокс и филъри.

- Вярно ли е, че големите устни вече са демоде?

- С възрастта устните губят плътността си, а цветният им контур се размива. Вертикалните бръчки и ъгълчетата на устните застават надолу, като придават тъжен вид на изражението. Филърите на основата на хиалуронова киселина са идеалното средство за възвръщане на младежкия вид. Устните трябва да бъдат забелязвани, защото са красиви, а не защото са големи. Инжектирането на хилуронова киселина е препоръчително да се комбинира с лазерна процедура или пилинг за периоралната зона.

- Подмадяването на интимните зони като че ли става все по-популярно?

- Все повече се обръща внимание на интимното здраве и стремежа за подмладяване на интимните зони. Има разработени специални нови технологии за вагинално подмладяване, както и пилинг за най-деликатните части на тялото. На конгреса бяха обсъдени различни техники за поставяне на инжекционни филъри, като все повече се говори за приложението им в областта на тялото. На форума бяха направени демострации за повдигане на дупе, за повлияване на дефекти в областта на гърдите като хлътвания и асиметрия.

- На коя възраст кожата е най-податлива на вредното въздействие на слънцето?

- Кожата при децата е по-чувствителна от тази на възрастните, защото техният хидролипиден слой е по-малко развит. А и фактът, че те често играят навън, ги излага на 3 пъти по-голяма слънчева радиация, отколкото възрастните. Затова при всяко излизане навън е хубаво да защитите детето си със слънцезащитен крем с фактор поне 15. Бебетата не трябва да бъдат излагани на пряка слънчева светлина, но е хубаво да бъдат извеждани навън, за да приемат по естествен начин изключително полезния за развитието на костите витамин Д.

- Какви разкрасителни процедури са подходящи за лятото?

- Кожата често е дехидратирана през летните месеци. Много подходящи са процедурите мезотерапия, богата на хиалуронова киселина и комплекс от витамини, които хидратират кожата и намаляват увреждащото действие на ултравиолетовите лъчи, а така забавят и преждевременното стареене. Мезолифт е друг ефективен метод за подмладяване на кожата, защото съдържа само хиалуронова киселина и намалява фините бръчки, освежава кожата на лицето. Плазмотерапията е процедура, изключително подходяща за летните месеци, значително повишава колагеновата синтеза, цялостно регенерира и освежава кожата. През този сезон и устните се дехидратират, напукват и губят обем. Това може да бъде възстановено с поставяне на филър хиалуронова киселина, устните стават по-сочни и оформени. Процедурата е сред най-често прилаганите през лятото. Много ефикасна и безопасна процедура за намаляване на изпотяването в подмишниците е инжектирането на ботокс. Процедурите за обезкосмяване на някои области – подмишници, интим, могат да продължат целогодишно. С подходящ слънцезащитен фактор върху тези зони няма риск от усложнения. Антицелулитните процедури са подходящи целогодишно.

 

*Диляна Попова става тв водеща

*Топ спортистите ни релаксират по бански

*Глория се похвали с ново гадже

*Мими Иванова журира със счупена ръка

*Андреа пак разголи пищна гръд

*Роксана се почерни заради мъжа си

*Ни Ло съветва бъдещи плеймейтки

*Бранимира Антонова издава книга, писана по телефона

*Уникален печат с императрица откриха в Лютица

*Лазер премахва любовни татуси

*Родилните петна - белези от минал живот

*Ким Кардашиян рекламира парфюм по бикини

*Стоян Михайловски въздиша по две французойки

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица