Алианц Банк със специалнопредложение за кредитни карти Visa

Специална оферта за безконтактна кредитна карта Visa Classic предлага на клиентите си Алианц Банк България. Картата е без такса за издаване и с 50% отстъпка от годишната такса за обслужване за целия период на валидност.

С Visa Classic на банката клиентите могат свободно и сигурно да плащат сметките си и да теглят пари в брой при преференциална лихва от 0,57% за първите три месеца от издаването.

Алианц Банк запазва политиката си всички плащания с кредитни карти в търговски обекти и в интернет да бъдат без такси за картодържателите. Благодарение на иновативната технология за безконтактни разплащания с Visa Classic ежедневните покупки до 25 лева се извършват по-бързо и лесно, без въвеждане на ПИН код.

Предимствата не свършват дотук. Алианц Банк предоставя на клиентите  безплатна регистрация за услугата „3D защита“, която осигурява онлайн пазаруване при най-високо ниво на сигурност. Специалната застраховка СЕЙФ КАРД, която се предлага към картите, покрива неправомерно изтеглени суми и плащания с открадната или изгубена карта и разходи за възстановяване на лични документи и ключове. Клиентите могат да заявят и допълнителна кредитна карта Visa Classic по своята сметка на името на свой близък при същите преференциални условия на ползване.

Специалното предложение на Алианц Банк е валидно до 30 юни 2017 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Финанси