Алина Боз иска създаде семейство

Алина Боз, която помним като Хазал от турския сериал „Твоят мой живот“, стана лице на корицата на ноемврийския брой на списание "InStyle". Младата актриса, която отдавна е гадже на сина на известната турска певица певеца Сезен Аксу - Митхат Кан Йозер, признава в интервю за издаването: „Искам да се омъжа и да имам прекрасно семейство“. Пред списание InStyle Алина Боз говори още за своя живот и мечти, които започват в Русия и продължават в Турция.

Известната актриса, чиято майка е рускиня, а бащата - турчин, като малка е живяла в Русия преди да започне училище: "Имам два етапа в детството си. Единият - което прекарах в Русия, другият в Турция. Те са обединени от факта, че прекарах в игри на улицата. В Русия живеехме в село, където израснах с децата от махалата. Имах много креативно детство. Нямаше телефони, нямаше нови технологии. Това не се промени много, когато се преместихме тук. Играехме по улиците до полунощ и карахме велосипеди."

Днес Алина Боз има над 2 милиона последователи в Instagram. „В един момент просто не мога да прочете всичко, което ми пишат, но повечето от почитателите ме подкрепят и мотивират да продължа да се развивам като актриса", споделя Алина.

21-годишната актриса говори и за своята съкровена мечта: „Това, което ме прави по-щастлива в живота е, че семейството ми е здраво, затова мечтая и бъдещото ми семейство, което ще изградя с любимата си, да е сплотено. Искам да се оженя и имам прекрасно семейство, но такива неща се случват по волята на съдбата. Ако искате да говоря за мечта, която мога да реализирам сама, тогава бих казал - в момента пиша сценарий."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали