Алисия, Павел и Венци Венц и Любо Киров на една сцена

Представиха музикалната платформа Tidal, която навлиза в България

Направиха премиера на живо на бъдещия хит “Не бих могъл”

Фолк дивата Алисия, хип-хоп дуото Павел и Венци Венц, поп звездата Любо Киров, рок групата Jeremy? и музикантите от Destiny Quartet се изявиха на една сцена по време на представянето на музикалната платформа Tidal в България. Бляскавото парти се състоя в Киноцентър Бояна, а жанровото разнообразие сред изпълнителите е отражение на големия избор, който потребителите на Tidal ще притежават, ако решат да използват услугата.

Стрийминг приложението се предлага за първи път у нас благодарение на телекомуникационната компания Vivacom.

В платформата се съдържат над 60 милиона песни и над 250 000 видеоклипа във възможно най-високото качество, предлагано от стрийминг услуги. Включено е творчеството както на световноизвестни поп, рап, хип-хоп и рок изпълнители, така и на български звезди.

Tidal предлага на своите потребители и ексклузивно съдържание като концерти на живо и специален достъп до определени албуми, които ги няма на други места.

Концертът послучай представянето на Tidal започна с изпълнение на момичетата от Destiny Quartet. След тях се развихриха музикантите от популярната рок банда Jeremy?.

Голяма смяна на тона настъпи с появата на Алисия на сцената. Попфолк певицата започна с изпълнение на емблематичния си хит “Имаме ли връзка”, последвано от новото є предложение “Яка е жена ти”. Накрая фолк дивата завърши шоуто си с поп парчето “Моят рай”, в колаборация със СкандаУ и NASO.

След Алисия дойде ред на хип-хоп дуото Павел и Венци Венц. Те също демонстрираха разнообразие в изпълненията си и заложиха на три свои доста различни един от друг хитове а за финал той и Павел и Венци Венц направиха премиерно изпълнение на живо на първата си обща песен - “Не бих могъл”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл