Алисия пак с нова дуетна половинка (ВИДЕО)

Фолк звездата Алисия изненада феновете си с нова песен. Макар че напоследък певицата често получава упреци заради това, че пуска единствено дуети от известно време, и този път песента е колаборация.

Новият дуетен партьнор на Алисия не е сред най-известните имена в жанра – изпълнителката на „Ара” Ашли. Макар че вече има няколко самостоятелни песни и да се занимава с музика от години, 27-годишната певица не може да се похвали с хитовете на Алисия, която от години не слиза от челните места на фолк класациите.

Тя не за първи път решава да подаде ръка на по-млад или не толкова утвърден изпълнител. Алисия има дуети с няколко от новите имена в жанра – Ариа, Малката, доскоро известна като Ванеса, Емрах Стораро, Лорена, Лидия, както и с Тони Стораро и Борис Солтарийски.

Факт е, че повече от година Алисия залага само на дуетни песни, но пък изглежда й се получават, защото много от тях станаха хитове сред любителите на жанра. Дали това ще се случи и с „Твоето момиче” предстои да видим.

Първите коментари на потребителите в ютуб са доста положителни, като упреците са отново от тези, които вече чакат самостоятелна песен от Алисия. С най-много харесвания е „Ден 673-ти – все още чакам Алисия да пусне самостоятелна песен”.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=o6fnocPJqmU[/embed]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица