Амелия-Мира остава непобедена в „Игри на волята”

Гичка от Прабългарите се сбогува с шанса за 200 000 лв.

Амелия-Мира остава непобедена в елиминационните битки в риалити шоуто “Игри на волята”. Самотната майка на две деца отстрани втори съперник от отбора на силните Прабългари в лицето на Гичка.

Така най-подценяваният участник от племето на красивите Славяни се завърна в играта и продължава пътя си към спечелване на голямата награда от 200 000 лева.

До дуела между Амелия-Мира и Гичка се стигна след напрегнати номинации и в двата отбора. Докато отиването на дуел за Гичка беше “на кантар”, тъй като получи само 3 негативни точки - от Пламен, Георги и Юлиян, то ситуацията при Амелия-Мира беше доста по-различна. Почти целия є отбор, с изключение на Марешка, я изпрати да се бори за оставането си.

В битката, която майката на две деца триумфира над опонентката си, двете дами трябваше да преминат през трасе с препятствия и да съберат всичките 7 части от пъзела. Трябваше да носят всяка част от него, минавайки през препятствията. След като съберат всички елементи, те трябваше да наредят пъзела и да получат съвършен куб.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл