Амелия-Мира от “Игри на волята” пред “Труд”: Не очаквах да стана фаворит на зрителите

Веско флиртуваше с мен, но аз не го харесвах по този начин

Въпреки липсата на хигиена, на безлюдния плаж мислиш само за глада

Амелия-Мира се превърна в един най-запомнящите се риалити герои у нас след отпадането й от шоуто “Игри на волята”. Последните епизоди с нейно участие предизвикаха сензация в социалните мрежи, като на нейна страна за оставане във формата бяха почти всички зрители. Разрив в отношенията й с мъжете от племето на Славяни и поредица от загуби в отборните игри доведоха до нейната елиминация. Пред “Труд” майката на две деца разкри какво за нея представляваше участието й в приключенското предаване и даде подробности какво точно се случи между нея, Томас и Март, с които бяха съотборници.

“За мен беше абсолютно неоснователна реакцията на Томас и Март след моята номинация и беше проява на липса на мъжество. Когато те ме посочиха за дуел няколко пъти, аз не се обидих и това се видя в епизодите. Очаквах те да ме номинират, защото такава е играта. Представях се добре, но може да са ме сметнали за по-слаба и затова не се обидих. Ние нямахме лични конфликти помежду си и за мен не може да приемаш нещата лично в такъв тип състезание”, разказа Амелия-Мира.

По думите й причината да бъде номинирана толкова пъти е фактът, че тя приемаше този процес много добре. “Всеки път изпращаха мен на дуел, за да не създават конфликти с други участници. Освен това четиримата Славяни са се били обединили - нещо, което аз не знаех вътре в шоуто. Имаха коалиция и винаги номинираха един и същи човек. Това беше тяхната стратегия”, каза още тя.

Майката не две деца сподели, че не е очаквала да бъде фаворит на зрителите. “Зарадвах се много, че толкова ме харесват и че съм един от най-обичаните участници. Признавам си, че съм изненадана колко много хора гледат шоуто и ме разпознават навсякъде, където отида. Чувствам се приятно от повишеното внимание. Хората наистина ми се радват, поздравяват ме, казват ми само позитивни неща и все още не съм видяла някаква негативна страна на цялата тази слава”, уточни Амелия.

“Не съм очаквала и че масово зрителите ще оценят нещата такива, каквито са. Вътре в шоуто мъжете разсъждаваха по съвсем друг начин. Март две седмици преди отпадането ми сподели, че съм много готина, интелигентна, добра и че много ме харесва. После си смени мнението и каза, че не може да ме гледа само защото номинирах Томас, без да съм говорила лошо за тях или да съм ги обидила. Аз смятам и Томас, и Март за слаби играчи, но нито веднъж не съм го казала на останалите мъже, така че да ги уязвя. Не съм казала и на тях самите, защото сметнах, че няма да им стане приятно. И въпреки това те се обидиха от моето действие”, обясни още красавицата.

Номинацията й за Томас предизвика вълна от коментари в интернет, като чрез нея мъжете Славяни, главно Томас и Март, показаха черти от характерите си, които разочароваха огромна част от феновете им. Причината за тяхното негативно отношение към Амелия пък беше решението й да не се коалира с тях и да гласуват по един и същи начин.

“Аз казах на Томас да не разчита на мен. Припомних му, че и преди имаше коалиция, но въпреки това номинираха мен и Марешка, и аз няма как да сигурна, че това няма да се повтори. Обясних, че ще номинирам изцяло на база на състезанията. Томас и Март се изложиха в много от своите битки. Заради тях сме падали неведнъж. Смятам, че на този етап от играта Стоян и Роберта бяха по-силни. Не мисля, че беше добре да оставяме контузения Март и Томас, който е с най-слабото представяне от мъжете, и да номинираме Роберта или Стоян вместо тях”, каза още бившата Славянка.

Амелия-Мира си спечели определението “елиминаторът”, тъй като отстрани цели трима души (най-много до момента) преди да отпадне. В дуела срещу Томас обаче тя не беше достатъчно съобразителна и това й коства участието. “Когато видях, че битката е физическа и за бързина, може би съм се притеснила. Ако имаше логическа част, щях да съм по-спокойна и уверена. Нямам обяснение как забравих двата си елемента. В един момент Томас ме водеше с много малко и до последно не се отказах и вярвах, че може да се обърне играта. Дори когато той взимаше последната си плочка не спрях да играя. Ако не бях направила две грешки, имах много голям шанс да го победя. Съжалявам, че загубих по този глупав начин. Съжалявам и че отпаднах точно от Томас, защото той злорадстваше и беше самодоволен. Прояви черти, които за мен не са присъщи за един мъж. Реакцията и отношението му не бяха приемливи за мен. Още повече при приложение, че сме живеели заедно и сме си делили всеки залък хляб”, разказа Амелия, която извън шоуто работи като мениджър.

Красавицата сподели още, че след последните епизоди с нейно участие, в които е видяла реакциите на Март и Томас, няма крайно негативни чувства към тях, но не смята да поддържа близки или приятелски отношения. Въпреки това продължава да общува с най-близкия й човек в шоуто Марешка, Анита и Гичка, които елиминира, както и Наско, Веско и Георгиос.

Тя признава, че не е очаквала да се представи толкова добре в играта. “Отидох с желанието да победя, да стигна до финала и да спечеля цялото предаване. Знаех, че имам качествата да го направя. Нямах най-добрата физическа подготовка, но вярвах, че с ум и стратегия е възможно”, допълни тя.

Голям интерес за зрителите представляваше флиртът на Веско към Амелия-Мира и дали между двамата е имало нещо повече от приятелство. “Много уважавам Веско, той се държа най-искрено от мъжете, но тази негова симпатия към мен искрено ме дразнеше. Аз се владеех много добре, защото знаех, че ние сме там за определено време и трябва да бъда по-търпелива. Обаче имаше и моменти, когато много ме напрягаше, особено когато си позволяваше физически контакт. Сега виждам какви коментари има по тази тема и много се смях. Ако се бях върнала и Веско си беше позволил повече да флиртува, със сигурност щях да го отблъсна и предполагам, че щеше да бъде забавно за зрителите”, твърди Амелия.

Основното предизвикателство на “Игри на волята” е това участниците да се справят с лишенията - на храна, комфорт, хигиена и т. н. По този въпрос майката на две деца смята, че гладът надделява над всичко. “На мен като жена тоалетните принадлежности много ми липсваха. Говоря за минималната хигиена - например да се изкъпеш с най-обикновен сапун или да си измиеш зъбите. Липсата им за мен беше ужасно. Въпреки това, повече надделяваше гладът. Когато си гладен, ти не можеш да спреш да мислиш за това, не ти дава мир”, призна блондинката.

А на въпрос кой е нейният фаворит за голямата награда от 200 000 лв., Амелия-Мира отговори: “Влизайки в предаването много исках да спечели жена, защото рядко се случва и ще бъде интересно. Такъв потенциален финалист е Роберта. Пламен пък е мой фаворит от началото, защото е силен играч и се представя много добре. В същото време е голям джентълмен, интелигентен и професията му е благородна. Друг фаворит ми е и Юлиян. Колкото и да е противоречив, той е много добър играч и стратег. Бих се радвала и Веско да спечели, защото от нашия отбор той е най-силният играч, доказал се до момента”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл