Американци създадоха перфектния бански костюм, взимайки мерките на 10 000 жени

Две американки, основали фирмата Summersalt, създадоха цял бански, като за направата му са взели над 1,5 милиона мерки от 10 000 жени, за да са сигурни, че ще пасне на всяка фигура.

За първи път моделът SideStroke е пуснат през 2017-та и само за 1 година е разпродаден 25 пъти, поради огромния интерес, предават от InStyle. Още след първата разпродажба, в списъка на чакащите има над 7 200 души, а сред най-големите му почитатели са звезди като Камила Мендес и инфлуенсъри като Дилана Суарес.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Definitely don’t wait on this one. The Sidestroke in Blue Lagoon, Pacific and White Sand is going fast! Don’t miss out on the perfect suit for your next getaway. #GoSummersalt

Публикация, споделена от summersalt (@summersalt) на

Това, което отличава този бански костюм от останалите, е не само моделът, прикриващ всички несъвършенства в женското тяло, но и материята, разработена по специална технология. Тя е създадена от рециклирани материали и е 5 пъти по-издържлива и 4 пъти по-поддържаща в сравнение с обикновените полиестер и ликра.

Банският се предлага в 10 цветови комбинации, а цената му е "само" 95 долара. На уебсайта на компанията предлагат онлайн помощ и консултация в определяне на точния размер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл