Анджелина Джоли изпадна в гладна депресия - тежи 45 килограма

Актрисата забравя да яде

Докато Брад Пит се наслаждава на урожая си от кинонагради през този сезон, бившата му съпруга Анджелина Джоли не успява да се съвземе след разправиите им около развода и попечителството над децата и да се върне към нормален живот. Около Брад преобладават положителните новини, а тя твърди, че отношенията й с Пит са я лишили от възможността да развива кариерата си. Тежкият развод дори й е докарал здравословни проблеми.

Особено силно Анджелина преживява невъзможността да се премести в друга държава. По закон, докато всяко от децата й не навърши 18 години, актрисата няма право да ги заведе далече от баща им. Заради това тя постоянно се намира в отчаяние и... забравя да яде.

Нейни близки са забелязали, че актрисата продължава да губи тегло. Храната е последното, което й идва на ума. Никой не помни кога е обядвала нормално например. Обикновено яде само плодове и пие много кафе, за да е бодра. Тя изобщо не се грижи за своето здраве, разказва вътрешен човек пред Radar Online. През последните месеци отново е станала 45 кг при височина 1,69 м. Толкова актрисата тежеше в най-тежкия начален период след раздялата й с Брад Пит.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица