Андрей Ковачев: Изграждането на метрото, както и осъвременяването на градската мрежа - показват колко близо е Европа до всеки един от нас

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев посети пазара в Красно село. Той обсъди с работещите там възможностите за развитие на бизнеса им със завършването на третата линия от метрото в София, съобщиха от пресцентъра на партията.

Oчаква се до края на есента първите осем километра от третата линия на метрото от "Красно село" до бул. "Владимир Вазов" да бъдат напълно завършени и пуснати в експлоатация.

Това значително ще увеличи потока на хората, посещаващи пазара и търговските обекти.

„Изграждането на метрото, както и осъвременяването на част от автобусите от градската мрежа в София - са съфинансирани с европейски фондове - още един пример за това колко близо е Европа до всеки един от нас“, сподели пред граждани и работещи Андрей Ковачев.

Той подчерта, че със своята работа евродепутатите от ГЕРБ гарантират, че европейското развитие на страната ни ще продължи. Затова е важно на 26 май гражданите да ги подкрепят с номер 12 в бюлетината.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика