Андрей Ковачев и Ева Майдел в Пловдив: На 26 май гласувайте за европейска и демократична България

Кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев и Ева Майдел се срещнаха с граждани по Главната пешеходна улица на Пловдив. Те призоваха жителите и гостите на града да бъдат активни и да гласуват на 26 май на изборите за членове на Европейския парламент.

"Пловдив тази година е Европейска столица на културата и съм много щастлив, че в последния активен ден преди изборите съм тук, за да се срещна с пловдивчани. Да ги помоля да бъдат активни за една европейска и демократична България, която да отстоява сигурността на своите граждани", заяви Ковачев.

„За много българи Брюксел и Европа са далеч. Това, което ние искаме българските граждани да осъзнаят, е че Европа не е далеч. Европа е в Пловдив и областта и това се вижда през множеството реализирани проекти – от бизнеса, от всички инвестициии, които в последните няколко години се случват тук“, каза Ева Майдел.

Ева Майдел и Андрей Ковачев посетиха кварталa на творческите индустрии „Капана“ и фестивала „Вкусът на Пловдив“, разположен на Малката главна.

На предизборната шатра на ГЕРБ на Римския стадион двамата кандидати за членове на ЕП проведоха поредица срещи, сред които с председателя на Съюза на репресираните в града под тепетата Атанас Узунов.

Двамата бяха придружени от кмета на Пловдив и областен координатор на ГЕРБ инж. Иван Тотев, народни представители, районни кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика