Андрей Новаков в Бяла Слатина: Целта ни е държавата да става по- богата, а животът на хората по-добър

Това, което хората искат, е да има работни места. Ето защо моите усилия и на всички колеги са фокусирани именно върху това. Смятам, че най-много ще помогнем на Бяла Слатина, ако намерим тези от вас, които няма да търсят работни места, а ще създават. Вие сте едни от най-трудолюбивите в този край. Целта ни е държавата да става по- богата, а животът на хората - по-добър. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков в Бяла Слатина.

„Искам членството на България в ЕС да се усети дори още по-силно в нашия край“, подчерта кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски. „Много се радвам, че съм с вас и можем да си дадем кураж, че България може и Европа ни чува. Страната ни върви в правилната посока. Дайте шанс това да продължи“, коментира д-р Ралчовски. „Листата на ГЕРБ е най-силна. В нея има хора, които ще работят за българските интереси в Брюксел и благодарение на които нашият слоган „Европа ни чува“ ще влезе в пълна сила“, каза народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев.

„Иска ми се Европа да почука на всеки наш дом. Налице са видими резултати за община Бяла Слатина, но и има още какво да се желае. В лицето на кандидатите за евродепутати от ГЕРБ намирам европейски приятели“, сподели градоначалникът Иво Цветков.

„На 26 май гласувайте с номер 12 в интегралната бюлетина. Изборът е изключително важен – гласуваме за общината, за региона, за България“, призова общинският ръководител на ГЕРБ – Бяла Слатина Стефан Терзийски.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика