Анита бил в прекрасна форма

Върнън Анита е в прекрасна форма и ще подпише с ЦСКА, гарантира треньорът Милош Крушчич. Бившият нидерландски национал не е играл от девет месеца, но това по нищо не личи в заниманията.

"Футболист като Анита винаги е добре дошъл в ЦСКА - каза сръбският треньор. - Тренира с нас и в петък минава медицински тестове. След това ще подпише договор."

Жанио Бикел вероятно вече е история за "червените". Универсалният халф, който успешно се представя и като защитник, замина за САЩ. Там ще подпише договор с местен клуб. "Има кой да го замени", гарантира Крушчич.

Сръбският треньор изказа опасения за мача срещу "Царско село", който ще се играе на стадиона на "Витоша" в Бистрица. "Не съм убеден, че може да приеме всички наши фенове - продължи Крушчич. - Никога не е имало такъв мач там. Притеснявам се дали всичко ще е наред."

ЦСКА ще бъде без контузените Раул Албентоса и Тиаго Родригес, който замина на преглед в Португалия. Няма да играе и наказаният капитан Петър Занев.

ФИФА пък присъди ЦСКА да плати 167 000 евро плюс лихви на бившия нидерлански защитник Сивард Спрокел. Бранителят бе в клуба през 2012-а и е сред многото, които не получаваха заплати тогава. Въпреки че старото АД беше обявено в несъстоятелност, централата смята, че клубът има това задължение. ЦСКА може да обжалва решението пред Спортния арбитражен съд в Лозана в следващите 21 дни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ