Анита Мейзер: Излъгах, защото се страхувам от сестрата на Николай

Във вечерта на смъртта на Николай Димов действията на Анита Мейзер били продиктувани от страх. Tова каза самата тя в интервю пред Антон Хекимян и добави, че този страх е бил от Милена - сестрата на Николай. Това е и причината три часа да не потърси Спешна помощ - заради връзките на Милена в полицията. Ако случката се е била разиграла в САЩ нямало и минута да се колебае.

„Милена и семейството му мислят, че съм го убила и това е нормално. Не съм решила да излъжа, излъгах, защото знаех сестра му какво ще ми причини. Знаех връзките й и на какво е способна. Три часа нямаше как да се обадя на полицията, страхувах се от тази жена, тя е много отмъстителна”, споделя Мейзер, която в момента излежава присъдата си в Сливенския затвор.

Година след нелепата смърт на съпруга й Николай тя посочи, че го сънува и че го чака с добро на ония свят.

За фаталната вечер тя заяви, че се обвинява, че не си е използвала акъла и не му е отказала да го връзва. Просто е направила това, което той е поискал от нея. „Той каквото ме накара, аз го направих. Не съм мислела, че ще се стигне до тук”, заяви тя без да влиза в подробности, защото по думите й има още две дела.

Връзването със „свински опашки” тя дефинира като прищявка на Николай, защото бил мъжкар и искал да покаже силата си. „Ники беше по-различен, като отидем на зала в Лас Вегас той обичаше да дразни шампионите по културизъм и демонстративно вдигаше по-големи тежести пред тях”.

Двамата не са говорили дали това връзване е опасно.

„Задуши се пред мен. Мъчих се да ги отрежа, с веро да ги махна, тичах в кухнята. Всяка вечер мисля за това. Това се случва в онзи ден, прибират ме в ареста и от ареста съм в затвора. Нито можех да го преживея, нито да разбера, че е истина, не можах да го оплача”, добавя тя.

Признала се за виновна заради престоя й в ареста, а прокурорката й обещала шанс за условна присъда . „Пет месеца откачих в ареста и когато трябваше да се прецени процедурата, прокурорката каза, че ако се призная имам шансове да улуча условна присъда. Когато чух три години затвор колабирах в ръцете на охраната”, каза тя.

Не знам дали ще изляза жива и здрава тука, искам да си отида от тоя свят ненабедена за убийство, каза още тя.

Мейзер заяви, че се е признала за виновна, заради надеждата за свобода. „Бях на антидепресанти, откачих, щях да се самоубивам. Намериха ми хапчетата, които събирах - нали трябва да имаш достатъчно. Искаше ми са приключа”, споделя тя.

Категорично тя отрича да е предлагала подкуп на полицай и заявява, че е набедена.

„Аз съм от дебилните българи и благодаря на Иво Христов, той ми помогна много на мен. Аз съм най-дебилната жена в България. До преди два дни не бях погледнала един документ свързан с делото ми, не съм си чела и показанията. В мотивите на съдията видях обиди, грешки, неверни неща и се надявам следващите съдии да ги открият и името ми да се изчисти”, коментира тя.

За връзката си с Николай Антиа каза, че е била шантава и допълва, че не е виновна за случилото се в онази вечер. „Където и да ходим нищо нормално не правихме. Той винаги казваше „такава дива котка като тебе няма къде да намеря”.

Бяхме атрактивна двойка – той с мускулите си, аз с моите силикони. Ники се поддържаше със стероиди, анаболи, хранителни добавки. В Америка година не работи и наблягахме как той да наддава и да се яви на „Мистър Олимпия”.

За новата мис България Мейзер посочи, че я е съжалила. „Тя не е започнала живота си и вече я забиват надолу”, каза тя.

„Липсва ми човешкото, нормалния ми живот, градих го цял живот. А най-вече това, че аз и Ники можехме да бъдем пенсионери с бастуни на плажа. Вече мечти нямам.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България