Антонио Лопес, ЕНП: Подкрепям ГЕРБ и Бойко Борисов, защото вярвам, че това е най-добрият избор за българския народ

Винаги съм подкрепял ГЕРБ и Бойко Борисов, защото вярвам, че това е най-добрият избор за българския народ. Доброто управление на ГЕРБ няма алтернатива и това е видно от поведението на опонентите на партията. Това каза генералният секретар на Европейската народна партия (ЕНП) Антонио Лопес по време на работна среща с председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Лопес е в България специално, за да заяви категоричната подкрепа на Европа за следващо правителство на ГЕРБ и Бойко Борисов. Генералният секретар на ЕНП изтъкна, че това гарантира мястото на страната ни сред водещите държави в ЕС, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Цветан Цветанов изрази пред Антонио Лопес убеждението си, че ГЕРБ ще постигне категорична победа над популизма и омразата в неделя. По думите му, страната ни трябва да остане стабилна и предвидима, за да не влезем в положение на тежка политическа криза и обществено разединение. Цветанов и Лопес се обединиха около мнението, че единствено следващо управление на ГЕРБ може да продължи европейското развитие на България. „Силното правителство и европейската солидарност гарантират развитието на всички населени места в страната. По време на кабинета „Борисов“ реализирахме най-добрите държавни показатели от години насам и се наредихме сред отличниците в ЕС. Постигнахме бюджетен излишък, икономически растеж, най-ниските нива на безработица, справихме се с мигрантския проблем, благодарение на помощта от ЕК в размер на 320 милиона лева, осигурена от Бойко Борисов“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов увери генералния секретар на ЕНП, че управление на ГЕРБ гарантира, че ще бъде запазена данъчната система в страната. „Това дава сигурност за бизнеса и за хората. Ще премахнем и бюрокрацията, за да ги улесним допълнително. Предвиждаме инвестиция в образованието и здравеопазването. Ще продължим да насърчаваме инвестициите и туризма в страната ни, ще довършим важните инфраструктурни проекти. Ще осигурим сигурност и справедливост за всички български граждани. Европа вярва на ГЕРБ. Убеден съм, че ще постигнем своята 11-та изборна победа с номер 11 в бюлетината, защото ГЕРБ е единствената партия, която предлага реални решения за развитие на България“, категоричен бе Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика