Антон Тодоров: Бойко Борисов беше против да подавам оставка

Премиерът беше категорично против да подавам оставка. Двамата, обсъждайки решихме, че фразата за столчето не е била на място, защото се превърна в знаме, което беше възседнато от кръгове, които успешно го превърнаха в пропагандистки мотив. Това каза Антон Тодоров след като парламентът прие оставката му като депутат.

„Бойко Борисов не ми е казал да подавам оставка, тъкмо обратното. Два дни съм се срещал с него и той изключително много държеше да остана в парламента“, посочи той. „Разбирайте решението ми за оставка като опит за вкарване на друг морал в политиката, колкото и да звучи помпозно. Наистина съм морален човек“, заяви Антон Тодоров.

„Звъннете на Виктор Николаев и го попитайте в разговора с Валери Симеонов какво е казал. Казал му е - мен никой не ме е заплашвал“, посочи той. „След оставката известно време ще се занимавам с основната ми дейност, която е журналистика. Имам няколко предложения за предавания, ще го обмисля и с премиера“, уточни Тодоров.

„Няма да правя водопроводи, ако някой това го интересува, но между другото съм много добър“, коментира той. „Признавам си, че съм грубиян, такъв ме е създала природата. Но никога не лъжа, справям се с враговете си по подобаващ начин. Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, но е добре да бъдете негов приятел“, каза още Антон Тодоров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България