Анчелоти говори за Роналдо

Преди сблъсъкът между ПСЖ и "Наполи", треньорът на италианския тим и бивш наставник на френския първенец Карло Анчелоти говори за... Кристиано Роналдо.

"Трансферът му в "Ювентус" е отлична реклама за Серия "А" - каза Анчелоти. - Италианското първенство много години бе шампионатът на звездите – Марадона, Платини, Зико, Зидан, Роналдо, Шевченко, Кака, Ибрахимович… Но през последните 10 години първенството загуби своя блясък. Пристигането на Кристиано може да промени това. Той е голям професионалист. Единствената му грешка е, че отиде в Ювентус."

Анчелоти добави, че чака с нетърпение двубоя с бившия му тим.

"Имах желание да вдигна нивото на клуба, но не успях - добави италианецът. - В момента ПСЖ е един от най-големите отбори в Европа и може да спечели Шампионска лига, това е сигурно.“

Лоренцо Инсине и Симоне Верди по всяка вероятност няма да бъдат на разположени на Анчелоти. И двамата са с травми

Емоционален мач чака Единсон Кавани, който премина в ПСЖ именно от "Наполи". Таранът обаче иска да напусне френския шампион след края на настоящия сезон. Договорът му изтича през 2020-та. 31-годишният нападател осъзнава, че няма светло бъдеще в тима, тъй като там са Килиан Мбапе и Неймар, които са силно фаворизирани пред него.

Снимка: Инстаграм

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят