Апаш потроши магазин и би кмет, магазинерка и мъжа й

Снимка: Архив

Криминално проявен мъж нахлу в магазин в балканско село в Северозапада и започна да троши и бие наред. Апашът е нанесъл побой на магазинерката, съпруга й и кмета на село Меляне.

Екшънът се е разиграл заради конкуренция в селската търговия, съобщиха от полицията. Във вторник към 19.50 часа Петър И. /33 г./ влязъл с гръм и трясък в смесения магазин, който се помещава на първия етаж на кметството в Меляне и започнал да чупи и хвърля по земята рафтове и стоки.

Нападателят засипал с удари магазинерката Марияна Ц./53 г./ и съпруга й Бояан П. /47 г./. Кметът на селото Ботьо Петков, който също бил в магазина, се опитал да спре апаша, но той започнал да удря и него. Свидетелите на нападението подали сигнал на тел. 112 и в селото пристигнал полицейски патрул.

При опит да бъде задържан в дома му обаче Петър И. се нахвърлил и върху униформените и се опитал да ритне един от полицаите. Апашът е бил арестуван за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство. Според жителите на Меляне преди да отвори смесения магазин Марияна Ц. е работела в помещение на нападателя, но го напуснала. Недоволен заради замрелия си бизнес, Петър И. предприел наказателната акция. Арестуваният мъж е осъждан и от години създава проблеми в селото. Искаме да бъде наказан и да спре с тормоза си, заявиха местни жители.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България