Арестуваха дядо и хубавица, откраднали кола

Влюбен дядо и  млада ромка попаднаха в ареста на полицията след  като заплашиха с оръжие шофьор и откраднаха автомобила му. Три дни полицията издирва крадците, докато ги открие и задържи. Екшънът, подобен на сцена от криминален филм, се разиграл миналата сряда  през нощта.

Млада жена и възрастен мъж помолили Светлозар Л. /44 г./ от квартал „Раковица” в Берковица да ги превози с автомобила си „Опел Астра” до болницата в Монтана и тримата тръгнали на път.

Дядото със страдалчески вид седнал на задната седалка на колата. Според разказа на шофьора обаче в местността „Сечен камък” старецът извадил пистолет, двамата го заплашили, изхвърлили го и изчезнали с газ.

Започналите издирване полицаи бързо стигнали до двамата крадци  - 22 годишната Наташа Н. и 82 годишният Георги Т. Дядото е бил обзет от любов по хубавата ромка и двамата отмъкнали возилото, за да избягат и живеят заедно, твърдят запознати.

Северозападните Бони и Клайд с над половин век разлика във възрастта са направили пълни признания и са задържани за 24 часа. Откраднатият „Опел” е открит в село Манаселска река, община Правец. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство. Дядото и хубавицата ги заплашва затвор от 3 до 12 години и конфискация на половината имущество.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право