Арестуваха петима за притежание на наркотици в Разградско

Снимка: Архив

Четирима мъже и момиче са задържани в полицията в Разград заради притежание на наркотици. Арестите са започнали след проверка на автомобил в нощта срещу събота. Тогава на изхода на село Ушинци  е спрян лек автомобил „Ауди 80“, управляван от 39-годишния С.Х. от село Осенец. В колата с него пътували 20-годишният П.Т. и 21-годишният Р.Р. от Разград. При проверката били намерени два полиетиленови плика със суха зелена тревиста маса, с тегло 107 грама, която реагирала на метамфетамин.

От полицията не уточняват, но компанията вероятно се е разприказвала и последвал обиск в квартирата на 41-годишния К.Н. в Разград. Там били намерени 3,75 грама метамфетамин, във вид на зелена тревиста маса, още 2,5 грама метамфетамин на прах, метална везна и 10 броя патрони 22 калибър. Последвал арест и на този мъж.

По същото време е задържана и 19-годишната Н.Г. от село Осенец, която била съпричастна с престъпленията, свързани с наркотиците.

От полицията в Разград не дават подробности по случая за ролите на арестуваните петима, но се предполага, че се работи по разплитането на мрежа за разпространение на наркотични вещества, която е следена от известно време и е чакано реализирането на сделка. Разследването продължавало.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони