Арестуваха пиян, пребил и ограбил жена заради отказан секс и работа в чужбина

Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем за грабеж 28-годишния Цони Цонев, който е задържан за 72 часа в полицейския арест, а в сряда съдът ще гледа искането на държавното обвинение за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Обвинението срещу 28-годишния мъж е за извършено престъпление по чл.198, ал. 1, предложение 1 от НК, около 16 часа на 16 декември (петък). Тогава употребилият алкохол Цони Цонев влязъл в офиса на пловдивска фирма, която се занимавала с посредничество при работа в чужбина.

В помещението била единствено 42-годишна служителка, която предвид състоянието на клиента му отговорила, че трябва да разгледа офертите на сайта им и да дойде след няколко дни. Този отговор афектирал обвиняемия, който взел ключовете за офиса от бюрото на служителката и заключил вратата отвътре. После се приближил към жената и поискал да прави секс с нея. След отказа й за интимни отношения започнал да нанася удари с юмруци и ритници по тялото на жертвата си. Когато я привел в безпомощно състояние, обвиняемият Цони Цонев отнел дамската й чанта, мобилен телефон, портмоне, ключ за автомобил, 200 лв. и 600 евро, като общата стойност на вещите и парите била 1860 лв. След нанесения побой пияният бандит заключил вратата от външната страна и избягал.

По-късно Цони Цонев е бил задържан на граничен пункт на път за Гърция, като в него е открито наркотично вещество.

Пострадалата жена пък е била приета в болница с куп наранявания - фрактури на ребра и на скула на лицето, спукано тъпанче и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право