Арестуваха четирима за бой във ферма, петият е в столична болница

Снимка: Архив

Четирима мъже са задържани в полицейския арест за причиняване на телесна повреда. Сигнал за сбиване между петима в белоградчишкото село Вещица бил получен в 16.02 часа, съобщават от пресцентъра на полицията във Видин.

Група от четирима мъже отишли в частен имот, намиращ се на територията на бивш стопански двор, ползван като ферма за отглеждане на крави и овце. Там последвал конфликт, прераснал в сбиване, при което стопанинът С.С./48г./ нанесъл удар с метален прът в областта на главата на 30-годишен жител на гр. Нови Искър

Пострадалият паднал и загубил съзнание. Закаран е в спешния център във Видин Видин, а после е транспортиран за лечение в столична болница.

При проведените оперативни мероприятия е установено, че преди да нанесе фаталния удър, с който едва не убил единия от нападателите си, земеделският стопанин е бит и също е с редица травматични наранявания, документирани в присъствието на съдебен лекар.

В ареста са всички участници в мелето с изключение на най-тежко пострадалия - Д.М./26г./ от с. Вещица, С.Р./23г./ и А.М./25г./ от гр. Нови Искър и стопанинът на стадото С.С./48г./ от гр. Видин.

По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство, което ще изясни причините за кървавата разправа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право