Арестуваха 12 крадци в бургаския кв. "Горно Езерово"

Общо 12 криминално проявени мъже /на възраст между 18 и 63 години/, живеещи в бургаския квартал „Горно Езерово“, бяха задържани за срок от едно денонощие от служители на Четвърто Районно управление – Бургас със съдействието на „Специализираните полицейски сили“ към ОДМВР – Бургас, при проведената специализирана полицейска операция за противодействие на имуществените престъпления, зачестилите нарушения на обществения ред и за установяване на обявени за издирване лица.

Проверени са общо 15 адреса в кв. „Горно Езерово“, като са задържани криминално проявените : Б.К., 63-годишен, Р.Р., 20-годишен, Б.Д., 18-годишен, К.Ш., 27-годишен, Й.А., 38-годишен, З.С., 18-годишен, А.И., 20-годишен, Е.Б., 33-годишен, М.К., 28-годишен, Р.Т., 24-годишен, М.С., 21-годишен и И.Р., 22-годишен.

Констатирано е, че част от мъжете са извършители на различни престъпления, сред които кражби и причиняване на лека телесна повреда, за които са образувани 11 преписки. Съставени са четири акта за нарушения на Закона за българските документи за самоличност и 13 протоколи за полицейско предупреждение във връзка с образуваните преписки. Установени са двама мъже, обявени за местно и общодържавно издирване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право