Арестуваха 12 тартори в агитката на „Ювентус“

Полицията в Торино „размаха метлата“ срещу тартори в агитката на „Ювентус“. 12 от най-видните запалянковци са арестувани за опити да изнудват ръководството на клуба. Обвинението е, че са оказвали натиск за различни облаги и безплатни билети за домакинските мачове. От „Ювентус“ са подали сигнала срещу своите тифози.

През 2017 година излязоха информации на Апенините, че някои фенорганизации на „Юве“ са свързани с мафията. Те продавали билети на черна борса. Срещу арестуваните запалянковци ще се води разследване и за побои над хора.

В Италия твърдят, че въпросните хулигани са разследвани в последните 12 месеца. А преди две години „Ювентус“ беше наказан, че продава билети на ултраси.

В същото време „Милан“ едва успя да победи „Верона“ с 1:0 като гост. Гола вкара полският нападател Кжищоф Пиятек от дузпа. За него това бе първо попадение от девет мача.

Хенрик Мхитарян пък заби дебютно за „Рома“ при домакинското 4:2 срещу „Сасуоло“. Звездата на „вълците“ Един Джеко призова арменския национал да не се прибира в „Арсенал“, когато изтече договора му за наем в края на сезона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят