Арестуваха 20-годишен за брутално изнасилване в Сандански

Снимка: Архив

20-годишният Любомир Влахов е арестуван заради брутално изнасилване. Срещу него жалба в санданската полиция е подала девойка, също на 20 години. Двамата се познавали отдавна и били заедно на купон в апартамент. В един момент момчето я извело навън под претекст, че искал да говори с нея, но вътре бил шумно. После я замъкнал в мазе и я насилил.

Прокуратурата започна разследване на случая. Момичето е извадило медицински документ. Младежът отрича да е имало изнасилване.

Любомир е син на известния местен бизнесмен Атанас Влахов, който се занимава с животновъдство, има над 500 крави. Младежът е известен с буйния си нрав и хулиганско поведение.

Само преди около месец Любомир и негов приятел гониха с автомобила шофьор по главен път Е79 принуждавайки го да отбие и спре. Уплашеният мъж едва успял от страх с мръсна газ да стигне в полицията, за да потърси помощ и да сигнализира.

Предстои криминалистите да установят дали е имало насилствен акт от страна на младия мъж или всичко което се е случило в нощта е било доброволно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право