Арест за 59-годишна маман

Âúïðåêè ÷å áå äîêàðàíà â ñúäà îò àðåñòà, Ñàðà ïàê áåøå íàìåðèëà âðåìå äà ñå ãðèìèðà â òîí ñ ïóëîâåðà ñè

Известната маман Сара /59 г./ от Шумен била задържана от полицията в четвъртък за склоняване към проституция на 36-годишна жена.

До ареста се стигнало след няколко дни наблюдение на жилището й на бул."Славянски" 5. Цивилни криминалисти участвали в полицейската операция по противодействие на престъпления срещу личността.

Установено било, че жената склонява към проституция или блудствени действия 36-годишна местна жителка, която била адресно регистрирана в нейното жилище. Най-вероятно така по-младата е трябвало да мине за квартирантка на маман.

За извършено престъпление по чл.155 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство и работата по случая продължава под надзор на прокурор от Районната прокуратура в Шумен. В петък Районен съд в Шумен е взел решение за налагане на постоянен арест по искане на прокуратурата, научи "Труд".

През май 2013 г. маман отново попадна ареста, но за склоняване към платена любов на две жени. В края на същата година я осъдиха на 1 г. и 8 месеца затвор. Преди да се стигне до ефективното наказание магистратите трябваше да разсъждават върху 10 медицински документа за здравословното състояние на шуменката. Включително и психоекспертиза доказа вменяемост.

За времето от 2007 до 2010 г. шуменката пак беше в затвора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право