Ариана Гранде скъса с образа на лолитка

Красавиците изпълниха на живо световния си хит Side to Side

Поп сензацията и рапърката Ники Минаж направиха най-запомнящото се представление за вечерта

23-годишната американка грабна най-важната награда

Музикалното изпълнение на американската поп сензация Ариана Гранде и рапърката Ники Минаж на церемонията по връчването на „Американските музикални награди“, които бяха раздадени в Лос Анджелис.  Двете красавици атакуваха бляскавата сцена със суперхита си Side to Side и за пореден път показаха своите изключителни способности да провокират и да забавляват публиката. 23-годишната Гранде демонстрира доста разкрепостено поведение в изпълнението си, с което окончателно скъса с образа си на лолитка. Лазене по земята, премятане на косата и интимни танци  бяха ключовите елементи от ефектното представление. Специалната появата на Ники Минаж на сцената бе черешката на тортата на бляскавата церемония. Рапърката скандализира аудиторията типично в неин стил и без никакви притеснения се опипа пред камерата.

На 44-тото издание на „Американски музикални награди“ бяха отличени най-изявените артисти през последната година. Големите победители на вечерта станаха канадците Джъстин Бийбър, Дрейк и барбадоската красавица Риана с по 3 статуетки. След тях се нарежда алтернативното рок дуо „Туенти уан пайлътс“, които получиха 2 приза.

Най-голямата награда за вечерта обаче попадна в ръцете на талантливата Ариана Гранде. Тя бе избрана за „Изпълнител на годината“ заради успеха на третия й студиен албум Dangerous Woman. 23-годишната красавица успя да пребори артистите Джъстин Бийбър, Риана, Селена Гомес и Кари Ъндърууд за първото място в тази категория.

Специална награда за изключителни постижения получи рок музикантът Стинг, който зарадва публиката с близо 10-минутно представление на най-големите си хитове. Актьорът Робърт Дауни-младши лично връчи статуетката на британеца.

На тържествената церемония водещите на вечерта Джиджи Хадид и Джей Фарао на няколко пъти се пошегуваха с политическата ситуация в страната и отношението на Донад Тръмп към американците. Двамата решиха да покажат своите имитаторки умения, като се въплътят в образите на бъдещия държавен глава и неговата съпруга. Техните малки сценки обаче не бяха приети с особено възхищение от широката аудитория. Опитът на моделката Хадид да иронизира първата дама Мелания Тръмп бе доста несполучлив и потребителите в интернет не си спестиха критиките към красавицата.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл