Арх. Румен Русев: Трафикът на "Горубляне" е първата ми задача в новия ми мандат

Трафикът на "Горубляне" е първата ми задача в новия ми мандат. Това заяви кметът на район Младост арх. Румен Русев. Той пое ангажимент за дострояването на отсечката на Околовръстното шосе от Младост до Горубляне. „Горублянци искат бърз достъп до центъра на София, изрядни тротоари и улици, културен живот тук, в близост до домовете си, и аз знам как да имат всичко това. Ще се боря за справедливо обезщетение на собствениците, през чиито имоти преминава околовръстният път на София”, каза арх.Русев.

“Ще вземем всички необходими мерки, за да предотвратим презастрояването в квартала. Нещо повече - с промените в плановете ще дадем пример на много други райони как може да се планира разрастването на даден квартал по предварително приети от всички правила”, заяви арх. Румен Русев по време на среща с гражданите на Горубляне.

Арх. Русев изпълнява длъжността кмет на район Младост почти две години. След множество скандали и смяна на районни кметове, той успя бързо да въведе ред в работата на администрацията и започна да решава изоставените с години проблеми на района. Въведе важни регулации в Горубляне, където се очаква скоро да бъде реализиран проект за нов квартал с къщи.

В момента е кандидат за нов мандат от ПП Атака за районен кмет и общински съветник.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика